banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ BELEDİYESİ GENÇLER İÇİN KULÜP KURDU
 Körfez Belediyesi, futbol dışında farklı branşlarda faaliyet gösterecek Körfez Gençlerbirliği kulübünü kurarak, Körfez’de farklı branşlardaki sporcuları tek çatı altında toplayacak.

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Körfez’e Hayırlı Olsun

Körfez’de, farklı branşlarda faaliyet gösteren sporculara destek vermek ve daha büyük sportif başarılara ulaşmak amacıyla kurulan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde atılan imzalarla kuruldu. Körfez Belediyesi Akay Halı Saha Spor Tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Belediye Başkanı İsmail Baran, kulüp başkanı olarak ilk defa kulüp üyeleri ile buluştu.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzat tutmak ve sağlıklı yaşayabilmelerini sağlamak için kulübün kurulduğunu belirten Başkan Baran, "Gençlerin ve çocukların sokaktan kesilmesi, sağlıklı düşünebilmesi, sağlıklı yaşayabilmesi ve dolayısıyla sağlıklı bir toplum olmamıza katkıda bulunmaları adına Körfez’de sporun her çeşidine destek vererek, kentte etkili bir spor çalışması yapmak istiyoruz" dedi.

Kulüp Birçok Branşta, UEFA Lisanslı Hocalarla Gençlere Hizmet Verecek

Yüzme, futbol, tekvando gibi bireysel takım sporlarının yapılacağı Körfez Gençlerbirliği Spor kulübünde Körfez’in ileri gelen isimleri destek verdi. Körfez’in tanınmış iş adamları Körfez Belediyesi’nin kurduğu kulübe sonuna kadar destek vereceklerini ifade ettiler. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın amatör ve amatör sporcuya verdiği desteğin ileri düzeyde olduğunu söylediler. UEFA lisanslı hocalarla ülke sporuna her branşta yetenekli gençler yetiştirecek olan Körfez Belediyesi, kısa bir süre içerisinde açılacak olan Çamlıtepe Kapalı Yüzme Havuzunda da kurulan kulüp altında çalışmalar gerçekleştirecek.

Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Edecek Sporcular Körfez’den Çıkacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kurulan spor kulübünün Körfez’e ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti. Bütün spor branşlarına önem vereceğini, yeni yapılacak spor yatırımlarıyla farklı spor branşlarında birçok gencin Türkiye’yi milli takımlar seviyesinde temsil etmesinin yolunun açılacağını söyledi. Başkan Baran, “Ülkemizde futbola verilen önem ve yapılan yatırımlar diğer spor branşlarına da yapılmalı ve bu konuda önemli adımları çalışma arkadaşlarımızla birlikte atıyoruz. Ülkemizin olimpiyatlarda ya da diğer spor müsabakalarında kendini gösterebilmesi, madalyalar kazanabilmesi için her spor branşına önem vermeliyiz. Yüzme, atletizm, tekvando gibi farklı spor dallarında yeteneği olan ya da bu sporları yapmak isteyen gençlerimize tesislerimizle sunduğumuz hizmetlerle önlerini açıyoruz” ifadeleri kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826