KÖRFEZ BELEDİYESİ GÜREŞ'TE FIRTINA ESTİRDİ

Körfez Belediyesi Spor Akademisi Güreş Takımı İl Seçmelerine Damga Vurdu

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli İl Seçmelerinde boy gösteren Körfez Belediyesi Spor Akademisi Güreş Takımı il seçmelerine damga vurdu. 5-6 Mart tarihlerinde Çanakkale’de yapılacak olan Türkiye Gençler Güreş Şampiyonası’nda boy gösterecek Kocaeli Karmasını belirleyecek seçmelerde 60 kiloda Enes Kabak birinci oldu.

Süre Az, Ama Başarı BÜYÜK

Geçtiğimiz yıl 10’uncu ayda faaliyet göstermesine rağmen kısa sürede başarıdan başarıya koşan Güreş takımı Kocaeli İl Seçmelerinde 5 sporcu çıkardı. Oldukça neşeli ve eğlenceli geçen seçmelerde sporcular büyük heyecan yaşadı. Körfez Belediyesi Güreş Takımının dereceye giren sporcuları seçmeler sonunda büyük sevinç yaşadı. Güreş takımı antrenörü Veysel Şirin, 2 aylık süre zarfında sporcularının aldıkları bu başarının kayda değer olduğunu belirterek, “Kısa sürede sporcularımız büyük bir azim göstererek bu başarıyı elde ettiler. Kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. Sporcularımıza Çanakkale yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güreş Takımı Çalışmaları Sürdürüyor

Gençler, Yıldızlar, Minik 1, Minik 2 olmak üzere 70 sporcu ile çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi Spor Akademisi Güreş Takımı Salı-Perşembe günleri 14.30-19.30 ve Cumartesi günü ise 14.00-16.30 arası Mimarsinan Mahallesi Spor Salonunda çalışmalarını sürdürüyor. Uzman antrenörler eşliğinde profesyonel eğitimler veren Güreş Takımının hocaları Veysel Şirin, Ünal Altındaş ve Olgay İnce Körfezli gençleri Güreş sporuna davet etti.

 

 

GENÇLER İL SEÇMESİNDE DERECE YAPAN GÜREŞ SPORCULARI

İsim

Kilo

Sıralama

Enes Kabak

60

1.

Osman İmamoğlu

97

1.

Uğur Kıvanç

55

3.

Osman Özkan

74

3.

Kaan Erkul

74

3.

 

15-16 YAŞ OKULLAR ARASINDA DERECE YAPAN GÜREŞ SPORCULARI

İsim

Kilo

Sıralama

Abdullah Alımcı

85

1.

Selim Kurt

55

3.

 

17-18 YAŞ OKULLAR ARASINDA DERECE YAPAN GÜREŞ SPORCULARI

İsim

Kilo

Sıralama

Kaan Yıldızbaş

60

1.

Enes Kabak

60

2.

Uğur Kıvanç

55

3.

 

YILDIZLAR İL SEÇMESİNDE DERECE YAPAN GÜREŞ SPORCULARI

İsim

Kilo

Sıralama

Selim Kurt

54

3.

Uğur Kıvanç

54

3.

Soner Altındaş

85

3.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817