KÖRFEZ BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR
 Parke Ve Kilit Taşları Yenileniyor

Sokaklardaki alan düzenleme ve iyileştirme çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, bu kapsamda Körfez’in sokaklarını vatandaşların üzerinde daha rahat yürüyebileceği parke ve kilit taşları ile yeniliyor. Kent Estetiğine büyük önem veren Körfez Belediyesi, Kentin genelinde toplam 88 bin metre kare parke taşı, 31 bin 200 metre bordür taşı kullanarak sokakları ve kaldırımları vatandaşların daha rahat yürüyebileceği hale getirdi.

Engelliler Öncelikli

Körfez Belediyesi ekipleri yeni bir rekora imza atarak 2014-2016 yılları arasında 88 bin metre kare parke taşı, 31 bin 200 metre bordür taşını Körfez’in sokaklarına döşeyerek hizmeti Körfezlilerin ayaklarına getirdi. Engelli vatandaşlara uygun bir şekilde yapımı süren bordür ve tretuvar çalışmalarında bugüne kadar 6 bin 258 adet Ama taşı kullanıldı. Engelli vatandaşlar için engelli girişleri % 5 eğim standardına göre planlanırken, tretuvar genişlikleri de engelli vatandaşlar gözetilerek yapılıyor.

Mahallelerde yıpranmış ve altyapı sorunu olmayan sokaklarda ise trimer ile bozulmuş yüzeyler ekiplerce kazınarak sökülmesi sağlanıyor. Bununla birlikte halkın en büyük istekleri arasında yer alan altyapı kuruluşlarının yapmış olduğu çalışmalar sonrası bozulan yüzeylerde belediye ekiplerinin yama çalışmaları yapıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817