Körfez Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli Uzatıyor
 Körfez Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını ön planda tutan çalışmalarıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine hızlı ve düzenli bir şekilde yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Körfez Belediyesi Vatandaşın Yüzünü Güldürüyor

Kurmuş olduğu profesyonel hizmet altyapısıyla çalışmaları gece gündüz sürdüren Körfez Belediyesi halka verdiği önemi gerçekleştirdiği projelerle her fırsatta gösteriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan tespitler sonucu hazırlanan listeler doğrultusunda yapılan Gıda ve Ekmek yardımı Körfezli vatandaşların yüzünü güldürüyor. Vatandaşların müracaat ederek başvurdukları kayıtlar doğrultusunda sorunsuz bir şekilde, Belediyenin bünyesinde bulunan ‘Halk Ekmek’ noktalarından ekmeklerini fiş karşılığında alabiliyorlar. Ayrıca titiz bir araştırma sonrası belirlenen yardıma muhtaç ailelere Belediye ekiplerince adreslerine gidilerek Kuru Gıda yardımı yapılıyor.

Sosyal ve Şeffaf Belediyecilik

Körfez Belediyesi olarak önem verdikleri konularından birisi de ilçede bulunan yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatmak olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sosyal ve Şeffaf Belediyecilik anlayışla halkın sürekli yanında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Yardımlarımız Aralıksız Devam Edecek

Başkan Baran, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizim yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Bu çerçevede daha öncede devam eden dar gelirli insanlarımıza gıda ve ekmek yardımlarını aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Belediyemiz sosyal sorumluluklarının bilinci ile çalışmalarına devam edecektir. Sadece bu aya özel olmamakla beraber diğer aylarda da dar gelirli vatandaşlarımıza elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Bizlere yapılan bir hayır duası ise en büyük mutluluğumuz olacaktır” dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise yardımlarından dolayı Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederek, Yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817