banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ BELEDİYESİ KARA GEÇİT VERMEDİ
 Körfez’in Üst Kesimlerinde 7/24 Karla Mücadele Ediliyor

Körfez Belediyesi, 3 gündür kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından başta ana yollar, caddeler, kavşaklar, üst geçitler, hastane acil servisleri, okul yolları ve kaldırımlarda yoğun bir şekilde kar ve buz temizliği yapıyor. Körfez’i etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Körfez Belediyesi, caddeler ve sokaklar da dahil kent merkezi, yukarı Hereke ve İlimtepe bölgesinde yoğun bir şekilde karla mücadele çalışması sürdürüyor.

Günler Öncesinden Önlemler Alındı

Kar yağma olasılığına karşı günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan ve ekipleri belirli noktalarda bekleterek kar yağışı ile birlikte ana yolların araç trafiğine açık kalmasını sağlayan Körfez Belediyesi, cadde kenarlarındaki kaldırımları temizleyerek yayalar için güvenli hale getiriyor.

Kar Ve Buz Temizliği Yapıyor

Körfez Belediyesi tüm birimleri ile karla mücadelede alarm durumuna geçti. Körfez Belediyesi’nin karla mücadelede iki aktif birimi Fen İşleri Müdürlüğünün çok sayıda ekibi Körfez Belediyesi’nin tüm mahallelerde birlikte sınırlarını dahil bütün yolları açık tutarken, 50 kişiden oluşan gündüz ve gece ekipleri de Körfez kent merkezinde binlerce yayanın kullandığı kaldırımlarda kar ve buz temizliği yapıyor.

Gece-Gündüz Karla Müdacele

Günlük rutin olarak Körfez kent merkezinin 7/24 temiz kalmasını sağlayan belediye ekipleri, kış koşullarında da karla mücadeleye büyük destek sağladı. Fen İşleri Müdürlüğü, 50 personel, 15 şoför ve iki kar küreme aracı, bir greyder, altı adet kazıcı, iki adet yükleyici, iki kamyon ile sorumluluk alanındaki yaya yollarında kar temizleme çalışmalarını gece/gündüz sürdürüyor. Ekipler yayaların yoğun bölgelerde gerçekleştirdiği çalışma ile kavşakları, köprüleri ve durakları buzdan temizliyor.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751