banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahminlerine göre, Körfez’de etkili olması beklenen kar yağışı ve buzlanmalara karşı teyakkuza geçen Körfez Belediyesi, tüm hazırlıklarını tamamladı. 13 araç filosu ve 50 kişilik personel ile karla mücadele ekipleri kuruldu. Ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterler başta olmak üzere vatandaşların kullandığı ulaşım yolları için gerekli tedbirler alındı.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlara sebep olmaması için 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek. Yapılan çalışmalar ile araçların yol güvenliğini sağlayacak olan Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri, kentin belirlenen noktalarında iş makineleriyle yol tuzlama ve küreme çalışmaları yaparak, yolları sürekli açık tutacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751