KÖRFEZ BELEDİYESİ KIŞ’A HAZIRLANIYOR
 Ağaçların Sağlıklı Bir Biçimde Uzaması Sağlanıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kış hazırlığını sürdürüyor. Belediye ekipleri ağaçların sağlıklı bir yapıda kalmaları için bakım ve budama çalışması gerçekleştiriyor. Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kuvvetten düşmeye başlamış ağaçların yeniden kuvvetlenebilmeleri ve ağaçların şekil itibari ile düzgün bir görünüme sahip olmaları için ağaçların çürüyen ve elektrik tellerine zarar verebilir şekilde uzayan dallarını buduyor.

Kent Genelinde Ağaçların Kışlık Bakımları Devam Ediyor

Kentin çeşitli bölgelerinde devam eden çalışmalar park, refüj, kavşak ve kent girişindeki ağaçların kışlık bakımını ile devam ediyor. Çalışmalarını Hereke bölgesinde sürdüren belediye ekipleri halk tarafından kendilerine iletilen taleplere en iyi şekilde cevap vererek ağaçların güvenli bir şekilde uzamasını sağlıyor.

Çalışmalar Belirli Programlar Dahilinde Devam Edecek

Görüşü engelleyen yerlerdeki budama işlemleri, oluşabilecek kaza riskini en aza indirmiş olurken, bir taraftan da yoların üzerine eğilmiş dallarda göz estetiğine uygun bir şekilde budanarak, kentin genel görüntüsü daha güzel hale getiriliyor. Kent estetiğine uygun bir şekilde ağaçların daha güçlü ve kuvvetli bir biçimde uzaması adına yapılan çalışmalarbelirli programlar dahilinde devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817