banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor

Ekim Ayı Körfezliler İçin Çok Zengin Geçecek

Körfez’de sonbahar aylarının başlamasıyla birlikte, ünlü sanatçıların, yazarların, akademisyenlerin, şairlerin ve televizyoncuların katılacağı ‘Körfez Belediyesi Ekim Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ programı açıklandı. Körfez Belediyesi tarafından ilan edilen 2014 Kültür ve Sanat yılı etkinlikleri kapsamında; Ekim ayında birbirinden güzel etkinlikler ve ünlü isimler Körfezli vatandaşlar ile buluşacak. Körfez Belediyesin farklı içeriklerde sunduğu bu etkinlikler, ilçenin kültür ve sanat hayatına büyük katkı sağlayacak.

Usta Tarihçi Erhan Afyoncu “Yavuz Sultan Selim”i Anlatacak

Kültür Sanat etkinliklerinin vazgeçilmezlerinden olan tarih sohbetleri kapsamında Ekim ayında Körfezliler “Tarihin Arka Odası” programının başarılı yorumcularından Prof. Dr. Erhan Afyoncu’yu dinleme imkanı bulacak. Prof. Dr. Afyoncu, “Yavuz Sultan Selim” konulu söyleşisi ile 14 Ekim Salı günü 19.00’da Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde olacak. 

Körfezde Şiir Dolu Bir Gece Yaşanacak

Öte yandan 21 Ekim Salı günü Saat: 19.00’da Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde Televizyon programcısı şair İbrahim Sadri birbirinden güzel şiirleriyle Körfezlilerle buluşacak. Şiir dolu bir gece yaşatacak olan İbrahim Sadri en beğenilen şiirlerini okuyacak.

Aşıklar Şöleni Etkinliklere Renk Katacak

Etkinlikler kapsamında Aşıklar Şöleni “Aşık Mevlüt İhsani”yi anma programıyla devam edecek. Halk edebiyatına sazıyla sözüyle önemli eserler veren 'İhsani Baba' ismiyle tanınan Oltulu Aşık Mevlüt İhsani anma programında birçok konserler verilecek. 30 Ekim Perşembe günü 19.00’da gerçekleştirilecek olan “Âşıklar Şöleni” Yarımca Kültür Merkezinde yapılacak.

Körfezi Huzurun Başkenti Yapacağız

Tüm vatandaşları yapılacak olan etkinliklere davet eden Başkan Baran, “Sosyal ve Kültürel faaliyetleri vatandaşlarımızla buluşturmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kültür ve Sanat dolu bir ay geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Belediyeciliği sadece yol yapmak, alt yapıyı geliştirmek olarak görmediğini ifade eden Başkan Baran, "Kültür ve sanat insana yatırımın en önemli yapı taşıdır. Körfezi Kültür, Sanatın ve Huzurun başkenti yapacak projelere imza atacağız. Yapılacak olan etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751