banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Belediyesi Mayıs Ayı Meclisini Gerçekleştirildi

Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen Toplantıda 14 gündem maddesi ele alındı.

Körfez’de Yeni Projeler Hayata Geçirilecek

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın bir yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesi yaptığı toplantıda yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Körfez’in şantiye alanına döndüğünü belirtti. Belediye Başkanı İsmail Baran, “Havaların ısınmasıyla birlikte kentte çeşitli çalışmalar başlattık. Asfalt çalışmalarımız ilçemizin dört bir yanında gece gündüz devam ediyor. Halkımızın talepleri doğrultusunda Cahit Zarifoğlu caddemizde ummalı bir çalışmanın sonucunda vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Aynı şekilde programdâhilinde dört bir koldan ilçemizde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Körfez’de Tamamlanan Projeler Açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile tamamlanan HerekeŞirinyalı Sahil 1. Etap çalışmaları09 Mayıs 2015 Cumartesi günü Saat. 15.00 ‘da düzenlenen tanıtım programıyla halka açılıyor. HerekeŞirinyalı sahilininhayata geçirilen düzenlemeyle sahili, seyir terasları, piknik ve yürüyüş alanları, plajı, bisiklet ve yürüyüş yolları ile vatandaşların stres atabilecekleri, dinlenebilecekleri bir yer olma özelliği taşıyor. DP World Dostluk Parkı mesire alanı çalışmaları tüm hızıyla sürerken Körfezlilerin aileleriyle birlikte rahat nefes alabileceği ve farklı aktiviteleri içerisinde barındıran parkın açılışı da 10 Mayıs 2015 Pazar günü Saat. 17.30’da düzenlenen programla hizmete girecek.

Vefa Örneği Gösterildi

Gündemin bir diğer maddesi olan Âşıklar Parkına geçtiğimiz aylarda vefat eden Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Veli Kaygın’ın ismi verilmesi meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vefat eden Veli Kaygın muhtarımıza Allah’tan rahmet dilerken adının ikamet ettiği mahallede yaşatılması adına önemli bir kararı birlikte aldık. Hacı Osman Mahallesinde güzel hizmetler gerçekleştirerek görev başında vefat eden Veli Kaygın kardeşimize vefa göstermek istedik” dedi.

Diğer bir gündem maddesi olan, Hacı Osman Mahallesi Karabekir Sokakta yol büyütme çalışmasının yapılması talebi ile ilgiliİmar ve Şehircilik Komisyonu Raporu okunup meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi.

2014 Mali Yılına ait Körfez Belediyesi Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi,11 Mayıs 2015 Saat. 15.00’de ek gündem maddesi olarak görüşülmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Bir sonraki meclis tarihi 11Mayıs 2015 saat 15.00 olarak belirlendi.






 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751