banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Belediyesi'nde , Stajyer Öğrencilere İş Güvenliği Anlatıldı

 Bu kapsamda son olarak kurum bünyesinde staj yapan 53 öğrenciye iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

                                                             

Körfez Belediyesi’nde kurum içi personellerine yönelik eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda Bilgi İşlem Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları Gürol Ör ve Muhammet Recep Demir iş güvenliği ve iş sağlığı konusunda eğitim verdi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cevriye Gündoğdu da stajyer öğrencilere eğitim verdi ve merak ettikleri konularda soruları cevapladı.

RİSKLER TEK TEK ANLATILDI

Kurum bünyesinde staj yapan 53 öğrencinin katıldığı eğitim yaklaşık 2 saat sürerken, stajler öğrencilere eğitimde çalışanların karşı karşıya bulundukları riskler, bu risklere karşı alınması gereken güvenlik tedbirleri, meslek hastalıkları ve alınması gereken sağlık tedbirleri konularında gerekli bilgiler paylaşıldı.

EĞİTİM ÖNEMLİ

Stajyerlere yönelik eğitimi sunan İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları, “İş güvenliğinin amacı, yapılan işler sırasında kaza yaşanma ihtimalini en aza indirmek, çalışma ortamı nedeniyle oluşabilecek sağlık sorunlarını önlemek ve meslek hastalığı oluşturabilecek işlerde önlemler almaktır. Bizler de stajyer öğrencilerimize olası risklere karşı alınması gereken sağlık tedbirleri konularında gerekli eğitimleri gerçekleştirdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751