Körfez Belediyesi'nden, Hayvan Besicilerine Önemli Destek

Proje kapsamında, Körfez’de bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli tarafından uygulanan küpe ve aşılama ücretleri belediye tarafından karşılanıyor.

90 BİN TL’LİK DESTEK

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından temin edilen aşı ve küpeler,
bakanlık aşılama programı kapsamında, ilçe müdürlüğü personeli tarafından yapılan küpe ve aşılamaların 90 bin TL ücretleri Körfez Belediyesi tarafından karşılanıyor. Proje kapsamında Körfez’de, Tarım ve Orman Bakanlığı Türk vet Hayvancılık Bilgi Sistemi’ne kayıtlı bulunan aktif 734 işletmenin, destekten yararlanması planlanıyor.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Yürütülen projeyle ilgili konuşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semra Koşumcu; “İlçe Tarım Müdürlüğü olarak her yıl çoğu Bakanlığımızın ilgili Genel Müdürlüklerinin katkı sunduğu projeler olmak üzere, 2005 yılından itibaren de Körfez Belediyemizle birlikte ortak birçok projeye imza attık. Sayın Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e ve ekibine ilçe tarımına; dolayısıyla ülke tarımına vermiş oldukları katkılardan dolayı kurumum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

CİDDİ DESTEKLER SUNDUK

Başkan Şener Söğüt, tarıma ve hayvancılığa her zaman destek verdiklerini ve bu desteği her yıl arttırarak devam ettirdiklerini belirterek, “Tarım alanında tohum, toprak analizi, fide ve fidan gibi bir çok desteği vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bunlara bir de Büyükşehir Belediyemizin ve Bakanlığımızın destekleri eklendiğinde üreticiye verdiğimiz desteğin ne kadar güçlü olduğu ortaya çıkıyor.

DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Sloganımız belli; üretim sizden, destek bizden. Tarımda ve gıda alanında çiftçilerimiz rolü, emeği çok büyük, her üründe onların alın teri yer alıyor. Hayvancılık maliyetlerinin arttığı günümüzde, yetiştiricilerimize destek olması açısından da bu proje önemli. Bizler desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817