Körfez Belediyesi Öğretmenlere Özel Futbol Turnuvası Düzenliyor
 Sporun ve sporcunun dostu olan Körfez Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirilen spor etkinliklerine katkı sunmaya devam ediyor.

Öğretmenler Turnuvada Buluşacak

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Körfez Belediyesi, 95 Evler Halı Saha Tesislerinde Körfez milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler tarafından oluşturulacak takımların katılımıyla halı saha futbol turnuvası düzenleyecek. Her kesime sporu sevdiren ve tüm tesisleri spor yapmak isteyen gençlere sonuna kadar kapılarını açan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran spora dair düzenlenen her türlü organizasyona destek veriyor.

Turnuva 21 Okulu Bir Araya Getirecek

Körfez Milli Eğitim müdürlüğünce okullar tarafından komisyon oluşturularak 21 okul bir araya geldi. 21 okul turnuvada birer takım kurarak her gün karşı karşıya gelecekler. 45 maçın üzerinde maç yapılacak olan turnuvada her gün 3 maç oynanacak. 20 kasım tarihinde ise oynanacak yarı final maçlarının ardından 21 kasım tarihinde final müsabakası gerçekleşecek. Öğretmenler tarafından kurulu takımların mücadele edeceği turnuva 3–21 Kasım tarihleri arasında Körfez Belediyesi 95 Evler Halı Saha Tesislerinde başlayacak.

Başkan Baran, ”Öğretmenlerimiz Başımızın Tacıdır”

Belediye Başkanı İsmail Baran, Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenecek turnuvada öğretmenler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşma ile ilçemizin sosyal ve sportif faaliyetlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Öğretmenin toplumdaki yerinin büyük olduğunu, öğretmenin anne ve babadan sonra gelen kişi olduğunu anımsatan Başkan Baran, “Öğretmenlerimiz koca bir yıl boyunca büyük fedakârlık göstererek çocuklarımızı eğitimi için canla başla çalışıyorlar. Öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır. Bizde öğretmenlerimize azda olsa bu tür organizasyonlar düzenleyerek yoğun iş tempolarından bir nebzede olsa uzak kalmalarını amaçlıyoruz. Bu organizasyona tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve halkımızın katılımını bekliyoruz. Etkinliğin, dostluğa, kardeşliğe ve kaynaşmaya vesile olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817