banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Belediyesi silahlı güvenlikçilerce korunacak

Körfez Belediyesi yaptığı ihale sonrasında 4 ayrı noktayı silahlı özel güvenlik personeline teslim edecek. 16  kişi yaklaşık 15 gün sonra görev yapmaya başlayacak.
Konuyla ilgili olarak alınan bilgiye göre, Körfez Belediyesi bununla ilgili ihale yaptı ve Essar özel Güvenlik Firması ihaleyi kazandı.
İhale süreci devam ederken, güvenlikçilere verilecek silahlar da sipariş edildi. Uygulama başladığında, Körfez Belediyesi’nin Yarımca’da ki Ana Yönetim Binası, Tütünçiftlik’te Asfalt Şantiyesi, 15 Temmuz Meydanı ve Asfalt Şantiyesi 16 silahlı özel güvenlik personeline teslim edilecek.
Vardiya sistemi ile görev  yapacak olan özel güvenlikçiler 24 saat belirlenen noktaları koruyarak, burada ki olumsuzluklara karşı tetikte olacaklar. Özel güvenlikçilerin genç, dinamik ve silahlı güvenlik sertifikası sahibi olacakları belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826