KÖRFEZ BELEDİYESİ SPOR YATIRIM
 Alınan Başarılar Tesisleşmenin Önünü Açtı

Körfez’i sporda da marka kent yapmayı hedefleyen Körfez Belediyesi, çocukların ve gençlerin ulaşımı kolay, daha temiz ve sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için tesisleşme atağını sürdürüyor. Körfez Belediyesi Spor Akademilerinde faaliyet gösteren spor okullarının art arda aldığı başarılar ve katılımların artmasıyla birlikte Körfez’de tesisleşmenin önünü açtı.

Petkim Çok Amaçlı Salon Sporla Hayat Bulacak

Kentlerin kalkınması için sadece klasik belediyecilik anlayışı ile hizmet üretmenin yeterli olmadığı görüşünden yola çıkarak Körfez’i sporun başkenti yapan Körfez Belediyesi, bu kapsamda tesisleşme yolunda önemli adımlar atıyor. Yıllardır atıl olarak bekletilen Petkim Çok Amaçlı Salon Başkan Baran’ın talimatlarıyla yeniden hayat bulacak. Tadilatına başlanılan çok amaçlı salonda çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Yeniden projelendirerek içerisine birçok yenilik eklenen çok amaçlı salonda sporcular için her şey düşüldü. Duş, soyunma odaları, bekleme odaları, dinlenme odaları yapılan ve büyük ölçüde tamamlanan salonun boyası da belediye ekiplerince yapılıyor.

Spor Aletleri Yenilendi

Körfez Belediyesi, yenilenen spor salonuna yeni ve modern spor aletleri kazandıracak. Sporcuların fiziki açıdan gelişimini en iyi şekilde sürdürmeleri açısından önemli olan spor aletleri salonda gerçekleştirilen boyama çalışmalarının ardından yerleştirilecek.

Körfez, Her Alanda Örnek

Sağlıklı toplumların sağlıklı kentlerle oluşacağına işaret eden Başkan Baran, Körfez, her alanda Türkiye’ye örnek oluyor, dedi. Başkan Baran, “Kentimize spor ruhu kazandırıyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler bu ruhun kazanılmasında büyük önem taşır. Bunun için çalışıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın kısaca toplumun tüm kesimlerinin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamak adına birçok proje geliştiriyoruz.” Şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817