banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Belediyesi Temizlikte Sınır Tanımıyor

Daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak adına temizlik hizmetine önem veren Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesinde kurmuş olduğu profesyonel ekiplerle, Körfez’i baştan aşağı temizliyor. Her gün farklı bir mahalleyi temizleyen Belediye ekipleri, son olarak Tütünçiftlikte bulunan afet kaçış yolu ve Tuğrul caddesinde ummalı bir temizlik çalışması başlattı.

Tuğrul Caddesi ve Afet Kaçış Yolunda İşlem Tamam

Mahalleyi baştan aşağı temizleyen ekipler ayrıca, Tuğrul Caddesi’nde bulunan dar sokaklara da, küçük çöp toplama araçlarıyla girerek, temizlik çalışmasını sürdürdü. Küçük çöp toplama araçlarıyla da dar sokaklarda yaşayan vatandaşın ayağına hizmet götüren Körfez Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşların yüzünü güldürüyor. Afet kaçış yolu ve Tuğrul caddesinde yapılan çalışmalar bölge sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Ayrıca kaldırımda çıkan yabancı otları da temizleyen Körfez Belediyesi, halkın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Bölge Sakinleri Çalışmalardan Memnun

Yapılan temizlik ve çöp toplama çalışmalarından memnun kalan vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkür ederek, yapılan temizlik çalışmalarını ve özellikle dar sokaklarda dahi çöp toplama çalışmalarının yapılmasını, memnuniyetle dile getirdiler.

Belediyemizin Hizmetlerinden Memnunuz

Belediye ekiplerinin yapılan ihbarla anında cevap vermesinin de olumlu bir hizmet olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Körfez Belediyemiz tarafından mahallemizde yapılan genel temizlikten dolayı çok memnunuz. Özellikle sokaklarımızın dar ve küçük olmasından dolayı küçük çöp toplama araçlarının mahallemizde topladıkları çöplerden dolayı da çok memnunuz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751