banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen Toplantıda 14 gündem maddesi ele alındı.

Başkan Baran Gündemi Değerlendirdi

Belediye Başkanı İsmail Baran, Meclis toplantısı öncesi kısa bir şekilde gündemi değerlendirerek şu ifadelere yer verdi. Başkan Baran, “Türk siyasetinin son 50 yılına damga vurmuş ve ülkemize kalıcı hizmetler kazandırmış devlet adamı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e Allah’tan rahmet diliyorum. Gerçekten tam bir devlet adamıydı. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Aynı zamanda içerisinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı ramazan- ı şerifinde ülkemiz ve tüm islam âlemi için hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum

Yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yol kenarlarında yanlış parkları önlemek amacıyla tır parkı oluşturduk. Barbaros mahallesinde oluşturulan bu alan ihaleyle kazanan firmaya kiralandı. Hiçbir zaman Adrese Teslim bir iş yapmadık. Bu iddiayı ortaya atanlar ispatlamakla yükümlüdürler. Böyle ucuz ve yakışıksız iddiaları ortaya atanları şiddetle kınıyorum.

Genel Seçimlerde Halkımız Önemli Bir Mesaj Verdi

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 7 Haziran genel seçimlerinin sonucu ülkemiz adına inşallah hayırlar getirir. Burada gördüğümüz kadarıyla halkımızın çok önemli bir mesaj verdi ve 13 yıllık tek başına yönetilen ülke koalisyonla yöneltilsin mesajı verdi. Bundan sonraki süreçte büyüklerimizin ülkemizin menfaatleri doğrultusunda adım atacağına inancım sonsuzdur.

Gündem maddesi olan, Amatör Spor Kulüplerine nakdi veya ayni yardım yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan, Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun tarife ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Plan ve BütçeKomisyonu Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Son olarak önergeleri cevaplandıran Belediye Başkanı İsmail Baran, Mahalle iftarlarının ramazan ayının manevi ruhunu Körfez halkına yaşattığını belirtirken, “Geleneksel olarak düzenlenen bu iftarlarımızı her sene halkımız ile birlikte gerçekleştiriyoruz. En az 1500 kişinin katıldığı mahalle iftarlarımızda halkımız dayanışmanın, paylaşmanın verdiği hazla aynı sofrada aynı yemeği yiyorlar. Bunda hiçbir zaman art niyet aramaya gerek yok, buyurun bugün düzenleyeceğimiz Yetim İftarına ve bundan sonraki iftar programlarımıza tüm meclis üyesi arkadaşlarımı davet ediyorum” dedi.

 

Bir sonraki meclis tarihi 04Ağustos 2015 saat 15.00 olarak belirlendi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826