Körfez Belediyesi, Torbalı Belediyesi Yetkililerini Ağırladı
 Sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki çalışmaları ile ülkemizde birçok belediyeye örnek teşkil edecek çalışmalar yapan Körfez Belediyesi, İzmir ili Torbalı Belediyesi yetkililerini ağırladı.

Körfez Belediyesi Örnek Teşkil Etmeye Devam Ediyor

Ülke genelinde hayata geçirilen “Kardeş Belediyecilik” uygulaması çerçevesinde, dünya genelinde birçok belediye ile kardeş belediye olan Körfez Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapılan meclis toplantısında İzmir İli Kınık Belediyesi’nin talebi üzerineKınık Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

Başkan Yardımcısı İsa Taş, Torbalı Belediyesi Yetkililerini Makamında Ağırladı

Hayata geçirilen ve birçokbelediyeye örnek olan projeleri ülke genelinde kısa bir süre içerisinde duyulan Körfez Belediyesi’ni İzmir İli Torbalı Belediyesi yetkilileri ziyaret etti. Torbalı Belediyesi yetkililerini Körfez Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş makamında ağırladı.

Yetkililer 19 Martta İzmir’e Davet Etti

Sıcak ve samimi şekilde başlayan ziyarette Başkan Yardımcısı İsa Taş yetkilileri kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi. Körfez Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini söyleyen Torbalı Belediyesi yetkilileri 19 Martta Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu İzmir’e davet etti.

Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Ziyaretiniz ve Davetiniz Bizleri Onurlandırdı”

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ise yaptığı konuşmada, Torbalı Belediyesi’ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Yapmış olduğunuz bu ziyaret bizleri çok memnun etti. Ayrıca davetiniz bizleri onurlandırdı. Belediye Başkanımız İsmail Baran’a bizzat davetinizi ileteceğim. Yapmış olduğunuz ziyaret için sizlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817