KÖRFEZ BELEDİYESİ VATANDAŞIN HER ANINDA YANINDA

Körfez’de Gönül Köprüsü Oluşturuluyor

Körfez Belediyesi oluşturduğu profesyonel alt yapısıyla sosyal ve kültürel belediyeciliği vatandaşa en şekilde yansıtarak gerçekleştiriyor. Şimdiye kadar birçok ailenin yüzünü güldüren Körfez Belediyesi kurduğu Günışığı Derneği ile çoğu ailenin kimsesi oluyor. Soğuk kış günlerinde birçok aileyi ısındıran Günışığı Derneği Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran gönüllü olarak çalışıyor ve Körfez’de gönül köprüsü oluşturuyor.

Birçok Konuda Yardım Yapılıyor

Günışığı Derneği Körfez çevresindeki yardıma muhtaç vatandaşlara giyim, gıda, eşya, yakıt ve sağlık gibi konularda yardımda bulunuyor. Durumu elverişli olan vatandaşlar, evlerinde kullanmadıkları eşyaları ve kıyafetleri derneğe bağışlıyor. Bağışlanan eşyalar ve kıyafetler kaymakamlık belediye ve muhtarlıkların yönlendirdiği ihtiyaç sahiplerini dağıtılıyor.

Üşüyen Elleri Günışığı Derneği Isıtıyor

Körfez Belediyesi bünyesinde sosyal alanda gerçekleştirilen hizmetler genç, yaşlı, kadın, erkek, engelli yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürürken Körfez Belediyesi ayrıca soğuk kış gününde vatandaşlara giyim yardımı da gerçekleştiriyor. Kullanılmayan ve derneğe bağışlanan kıyafetleri ihtiyaç sahipleri kendi elleri ile seçiyor ve giyiyor.

Körfez Belediyesi Vatandaşın Her Anında Yanında

Kimseyi rencide etmeden ve utandırmadan genel olarak ihtiyaç sahiplerine yardım dağıtan Günışığı Derneği, Körfez Belediyesi ve sanayi kuruluşlarının destekleri ile gün geçtikçe daha da büyüyor. Derneğin büyümesi ve bağışların artması ile üşüyen ailelerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzleri gülüyor. Yapılan örnek çalışmaları ile birçok belediyeye de örnek olan Körfez Belediyesi, vatandaşın iyi gününde ve kötü gününde her anında yanında oluyor.

Günışığı Derneğinin bu kadar çok ihtiyaç sahibinin sevindirmesinde en büyük pay sahibi ise kuşkusuz Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halkın istek ve taleplerini göz ardı etmeksizin hayata geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran haftada bir gün vatandaşla birlikte makamında buluşuyor.

Bu Hizmetler Bizim Yerel Yönetim Sorumluluğumuzdur

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran halkı rencide etmeden ve utandırmadan yardımların süreceğini ifade etti. 21. yüzyılda yoksulluk yaşanmasının üzücü olduğunu ve Körfez’de ikamet eden vatandaşların yardıma muhtaç olmadan yaşamaları için belediye olarak ellerinden geleni yerine getirdiklerini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Vatandaşlarımıza, yardımlarımızı, rencide etmeden, onurlarını kırmadan, konu komşuya göstermeden götürmeye özen gösteriyoruz. Onlardan bir şey beklemeden, kullaştırmadan yardım ulaştırmamız bizim hem insanlık hem yurttaşlık hem de yerel yönetim sorumluluğumuzdur. Biz elimizde olanları, Anadolu kültürümüzün bize öğrettiği duygularla paylaşmaya ve dayanışma göstermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817