banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ BELEDİYESİ YENİ İŞ MAKİNALARIYLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan işlerin aksaması ve bekletilmesi döneminin bittiğini belirterek, güçlenen makine parkı ile verimli ve etkin bir çalışma döneminin başladığını söyledi.

Her Alanda Yatırım

Körfez’i geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirirken, hizmet ağına yeni eklenen tüm mahallelerde de alt yapı ve üst yapı başta olmak üzere her alanda önemli yatırımları başlatan Körfez Belediyesi, hizmette aksamanın yaşanmaması için filosunu yeni ekipman ve iş makineleri ile donatıyor.

Hıtachı 19 Tonluk Kırıcılı Lastikli Ekskavatör ve 3,5 tonluk Hıtachı Paletli Ekskavatör iş makinaları Belediye Başkanı İsmail Baran’ın katıldığı törenler hizmete girdi. Başkan Baran, yetkililerden iş makinaları hakkında çeşitli bilgiler alarak makinaların Körfez’e hayırlı olmasını diledi.

Körfezlilerle Layık Olmaya Çalışıyoruz

Yeni alınan araçların tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye’nin artık dünya politikalarına yön veren bir ülke olduğunu bu nedenle şehirlerinin de güçlü ve kalkınmış olması gerektiğini söyledi. Daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Körfez hedefiyle hizmet çıtasını sürekli yukarılara taşıdıklarını dile getiren Başkan Baran, “Artık 36 mahallemize hizmet götürmek bizim sorumluluğumuzda. Ekiplerimizle ilçemizin her mahallesine ve sokağına hızlı ve kaliteli hizmet götürmek için çalışıyoruz. Çünkü; Körfez’e ve Körfezlilere layık olmaya çalışıyoruz. Yeni iş makinelerimiz ilçemize hayırlı olsun. İnşallah kazasız, belasız hizmetler verirler.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751