Körfez Belediyesi Yol Çizgi Çalışması

 

Körfez Belediyesi altyapı ve dayanıklı asfaltlarıyla kapladığı caddeleri son olarak trafik çizgileriyle sonlandırıyor. Ayrıca yapılan kaldırım çalışmalarındaki bordür taşları boyanarak renkli bir kent oluşturuluyor.

Körfez Belediyesi, her geçen gün yeni caddelerin açıldığı, genişletildiği, yepyeni köprülerin yapıldığı veya yenilendiği, yollarının modern asfaltlarla döşendiği Körfez’de, çizgisiz yol kalmaması için de gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer,Körfez Belediyesine ait yol çizgisi aracının özellikle trafik akışının çok az olduğu saatlerde yol çizgisi yaptığını böylece trafikte aksama oluşturulmadığını ifade etti.

Belediye olarak yeni yolların asfaltlanması tamamlandıktan, tamir edilen yolların ise bakım sonrası yol çizgilerinin çekildiğini belirten Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, yolların bir şehrin gelişimi ve düzenliği için çok önemli olduğunu bu neden ile yeni yoların yapımına, bozulan ve deforme olan yolların bakım ve onarımına büyük önem verdiklerini söyledi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817