KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDE EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Körfez Belediyesi’nde üst düzey yöneticilere yönelik ‘Stratejik Plan Yazılımı ile İç Kontrol ve Risk Yönetimleri yazılımları ile ilgili eğitim verildi. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime; Başkan Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz ve müdürler katıldı. Eğitmenler Zuhal Çelikli ve Muhammed Satılmış da konuyla ilgili eğitim verdi.

6 AY DEVAM EDECEK

6 ay boyunca devam edecek olan eğitim ile birlikte; Stratejik Plan Yönetimi projesi hayata geçmiş olacak. Yazılımla ilgili önemli bilgiler veren eğitmenler, gelen soruları da cevapladı. Başkan Söğüt, eğitimlerin önemine değinerek, yeni ve teknolojik gelişmelere Körfez Belediyesi olarak uyum sağlamak adına bu tür yenilikler ve eğitimler devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817