Körfez Belediyesi’nde Pastırma yazı yoğunluğu
 Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler pastırma yazı diye nitelendirilen güzel havaları değerlendirerek asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

 

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri yaz aylarından kalma günleri en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yazın yoğun bir performans göstererek Körfez’de caddelerde, yollarda,  asfalt ve yama çalışması yapan ekipler, altyapı çalışmaları tamamlanan Hacı Osman Mahallesindeki Güzel Sokak asfaltlandı. Kış koşulları gelmeden kısa sürede çalışmaların tamamlanması bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Hacı Osman Mahalle Muhtarı Perihan Tuç Güzel Sokaktaki asfalt çalışmasını izledi ve çalışma yapan ekibe baklava ikram etti. Mahallesinde altyapı ve üst yapı çalışmalarının çok güzel olduğunu belirten Perihan Tuç güzel hizmetlerinden dolayı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817