banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ BELEDİYESİ'NDEN BİR MUHTAR BİNASI DAHA
 Kısa Bir Süre İçerisinde Hizmete Açılacak

Kısa bir süre önce yapımına start verilen Yukarı Hereke Muhtarlık Binasının yapımı belediye ekiplerince tamamlandı. Tamamen halkın istek ve taleplerine göre projelendirilen muhtarlık hizmet binası yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Körfez Belediyesi Muhtarların daha sağlıklı ve iyi şartlarda görevlerini sürdürebilecekleri muhtarlık hizmet binalarının yenilenmesi, bakım ve tadilat çalışmalarını artırarak sürdürecek.

Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarlık hizmet binasında muhtar odası, bekleme holü, mutfak ve tuvaletten oluşacak. Sağlıklı bir koşulda halka hizmet vermeye başlayacak olan Yukarı Hereke Muhtarlık Binası çevre düzenlemelerin ardından tamamen açılarak Yukarı Hereke halkına hizmet edecek.

Mahalle Sakinleri Daha İyi Şartlarda Hizmet Alacak

Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak olan muhtarlık binasından mahallesinin ve kendisinin çok mutlu olduğunu belirten Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, “Körfez Belediyesine ve özellikle Belediye Başkanımız İsmail Baran’a çok teşekkür ediyorum. Önceki hizmet yerimiz kullanışsız ve eski bir yer idi. Mahalleme daha iyi şartlarda hizmet edebilmem ve mahalle sakinlerimizin daha iyi şartlarda hizmet alabilmesi adına tamamlanan çalışmadan oldukça memnunuz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751