banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ
 Körfez Belediyesi, ilkokul öğrencilerine geri dönüşüm eğitimi veriyor. Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen eğitimlerle ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda bilinç oluşturulması hedefleniyor.

Minik Öğrencilere Önemli Bilgiler Aktarıldı

Körfez’de bulunan ilkokullarda, öğrencilere ambalaj atıklarının kaynağından toplanarak ekonomiye tekrar kazandırılması yönünde eğitim seminerlerine devam ediyor. Geri Dönüşüm Eğitimi programı kapsamında, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Körfez Nene Hatun ilköğretim dördüncü sınıf öğrencilerine ‘’Çevre, Geri Dönüşüm ve Atık Piller’’ konularında eğitim semineri verdi. Körfez’de bulunan tüm ilkokullar ve İlköğretim okullarına verilecek olan eğitim programı kapsamında ayrıca okullara atık pil kumbaraları da bırakılıyor.

Daha Temiz ve Yaşanılabilir Bir Körfez İçin Eğitimler Devam Edecek

Körfez Belediyesi yetkilileri ve geri dönüşüm firmasından eğitimcilerin katıldığı seminerde belediye yetkilileri çevre ve geri dönüşüm konularında önemli öğrencilere önemli bilgiler aktardı. Yetkililer “Biz Körfez Belediyesi olarak çevrecilik konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Körfez’in büyükleri ve eğitimcileri olarak çocuklarımızın çevre konusunda eğitilmesi en önemli görevlerimizden biridir. Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Körfez için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751