banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ BELEDİYESİNDEN GÜVERCİN KURTARMA OPERASYONU
 Olay Yerine Anında İntikal Edildi

Esentepe Mahallesinde bulunan elektrik direğine konan ve ayağındaki ipin tellere dolaşmasıyla güvercin elektrik tellerinde yaşam savaşı verdi. Güvercinin bulunduğu yerde uzun süre kanat çırptığını fark eden vatandaşlar, durumu hemen Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri durum tespit çalışması gerçekleştirdikten sonra Sedaş ile iletişim haline geçti.

Güvercin Ekipler Tarafından Kurtarıldı

Belediye ekipleri tarafından gözetim altında özverili çalışmaların ardından kurtarılan güvercinin ayağının ezik olduğu tespit edildi. Bakımevine götürülen yaralı güvercini ilgililer tedavi altına aldı. Gerekli tedavinin uygulanmasının ve iyice iyileşmesinin ardından güvercin tekrar doğaya bırakılacak.

Körfez Belediyesi Zabıta ekipleri, yaralı bir güvercini kurtarmanın gönül rahatlığı içinde olduklarını belirterek ”Duyarlı olmasaydık, yararlı güvercin, yüksek gerilim hattında kurtarılamayacaktı. Sadece insanlara değil her türlü canlıya karşı görev yapıyoruz” şeklinde konuştular. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751