Körfez Belediyesinden İsrail Ürünlerine Süresiz Boykot
 İsrail’in Filistin’de uyguladığı ve devam eden katliamın ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  Körfez Belediyesi'nin sosyal tesislerinde İsrail mallarını boykot kararı aldıklarını belirtti.

Başkan Baran, “Mübarek Ramazan ayında, Filistin'de, Gazze'de tam anlamıyla Müslüman kardeşlerimize katliam yapılıyor. Masum insanlar çocuklar, suçlu suçsuz olduğuna bakılmaksızın vahşice öldürülüyor. İnsanlık tarihi bu haince harekatı asla unutmayacaktır. Tarih, bu zulmü yazacaktır. İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarda hayatını kaybeden ve şehit olanları rahmetle anıyoruz. Körfez Belediyesi olarak bu zulme sessiz kalmamak ve bu vahşete tepkimizi göstermek için İsrail menşeli ürünleri satmayacağız. Plajda oynayan küçücük yavruları parçalayacak kadar gözü dönmüş İsrail’i ve ona destek veren bütün ülkelerin ürünlerine boykot çağrısı başlattık. Yapılan bu katliama tüm dünya seyirci kalmaya devam etse de, bu zulme sessiz kalmadık kalmayacağız.

Bu bağlamda Körfez Belediyesi olarak sosyal tesislerimize İsrail markası olan ya da İsrail terörünü destekleyen tüm ürünlerin satışı bu çerçevede durdurulmuştur. İsrail'e karşı yapılan her eylemin her boykotun sonuna kadar destekçisi olacağız. Zulmün beraberinde duramayız. Halkımıza göstereceği duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Baran’ın bu kararı sosyal medyada büyük bir ilgi oluşturdu ve mesaj bir anda yüzlerce kişi tarafından destek gördü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817