Körfez Belediyesi’nden Kurtbecer’e Ziyaret
Körfez Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Muhammet Ali Işık ve belediye çalışanları Körfez Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kurtbecer’in ameliyat olan babasını hastanede ziyaret etti. Ekip hasta ziyaretinin ardından, Ak Parti Körfez İlçe Seçim İşleri Başkanı Şaban Aydın’ı ziyaret ederek seçim öncesi bilgi aldı.

Kısa bir zaman önce başarılı bir ameliyat geçiren Körfez Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kurtbecer’in babası’nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Körfez Belediyesi çalışanları, Belediye başkanı özel kalem müdürü Muhammet Ali Işık önderliğinde Mustafa Kurtbecer’i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kurtbecer ise ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.




Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü 
Muhammet Ali Işık Kurtbecer'e geçmiş olsun dileklerini iletti.


Ziyarete Körfez Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün başarılı çalışanı Bülent Gülal, Koruma Müdürü Özcan Efe ve İsmail Hakkı Arıcı katıldı. Hastanın durumunu öğrenen ziyaretçilere Mustafa Kurtbecer teşekkür etti.

Hatsa ziyaretinin ardından Ak Parti Körfez İlçe Seçim İşleri Başkanı Şaban Aydın’ı da ziyaret eden Muhammedali Işık ve çalışma arkadaşları, seçim öncesi ve çalışmalar hakkında uzun süre sohbet etti.//Ahmet YARAR

Körfez Belediyesi çalışanları Ak Parti Körfez İlçe Seçim İşleri Başkanı Şaban Aydın’ı ziyaret etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817