KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN MODERN BİR ÜST GEÇİT
 Körfez Koruculuk Köyü’nde vatandaşların isteği doğrultusunda çalışma yapan ekipler, parke, bordür ve tratuvar döşemeye başladılar. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlimtepe’ye çıkış için de kullanılan Seyda Sokak’ta yol genişletme çalışması yaptı. Bu genişletme çalışmasının Körfez ve Derince’den çıkan, bu yolu kullanan vatandaşların talebi doğrultusunda yapıldığı belirtildi.

Belediyenin çalışmalarının devam ettiği bir noktada Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki yol yapımı oldu. Belediye ekipleri burada, Cumhuriyet Caddesi’nde araç trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi’ni tamamen asfaltı kazıyarak, yeniden stablize yol yapıp, asfalt atacak. Bunun için de caddeye giriş çıkışlar 30 Haziran’a kadar kapatıldı ve trafik yan yollardan sağlanıyor.

Üst geçit

Körfez Belediyesi, Kuzey Mahallesi Dalyan Sokak’ta da yine vatandaşların isteği ile modern bir üst geçit yapımına başladı. Bu üst geçidin tamamlanması karşıdan karşıya geçişlerin güvenle yapılacağı ve vatandaşların tehlikeden kurtulacağı belirtiliyor.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817