Körfez Belediyesi'nden muhteşem hizmet

Ruhsatlar Bizzat İş Yerlerine Gidilerek Teslim Ediliyor

Bazı uygulamalar başlatan Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Uygulamada müdürlük yetkilileri tarafından kurumları ziyaret ediyor, ruhsat başvuruları, evraklar elden alınıyor ve ruhsatlar elden ve yerinde veriliyor.

Körfezli Esnaf, Belediyeye Gelmeden Ruhsat Alabiliyor

Körfez Belediyesi 'Yerinde Ruhsat dağıtım' uygulamasında öncelikle Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yetkilileri işyerlerini ziyaret ederek gerekli evraklar hakkında bilgilendirme yapıyor ve gerekli evrakların tamamlanması için süre veriliyor. Ayrıca hazırlanan ruhsatlar müdürlük tarafından çerçevetilerek içinde işyerlerine teslim ediyor.

Kocaeli Matbaa Reklam Ruhsatını Aldı   

Elden ruhsatlarını alan işyeri sahipleri Körfez Belediyesi'nin 'Yerinde Ruhsat Dağıtım' uygulamasından memnun olduklarını dile getirdi. Körfez ilçe'de Matbaa, reklam ve tüm ajans hizmetlerinin verileceği Kocaeli Matbaa Reklam ve Ajans Hizmetleri sahibi Ahmet Yarar'da ruhsatını iş yerinde belediye çalışanlarından aldı.

İş yeri sahibi Ahmet Yarar düşüncelerini şöyle ifade etti, "Belediyemize esnaflar olarak çok teşekkür etmemiz gerekir. Böyle bir hizmeti duyduğumda nasıl olabilir diye şaşırmıştık. Uygulanan bu sistem hepimiz için muazzam bir şey. Bütün işyerleri için çok büyük kolaylık. Belediyeye hiç gitmeden ruhsatımızı almanın yanı sıra ruhsatımızı gelip verdiler, diyerek yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade etti..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817