KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE EĞİTİMİ
 Gençler Bilinçlendirilmeye Devam Ediliyor

Kocaeli'nin en büyük geri dönüşüm tesisine sahip olan Atık Getirme Merkezi ve Geri Dönüşüm faaliyetleri, öğrencilerin derslerine konu oldu. Körfez Belediyesi Hereke Meslek Yüksek Okulu Borusan Kampüsü ve Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini hizmet binasında ağırladı.

Etkili Çevre Bilincini Oluşturan Belediye

Körfez Belediyesi, düzenlediği eğitim programlarıyla öğrencilerin topluma faydalı vatandaş olmalarına katkı sağlamaya devam ediyor. Düzenlenen eğitimlerde, doğaya bırakılan çöplerin çevreye verdiği zarar, çevre kirliliğine karşı alınacak önlemler ve geri dönüşümün faydalarından bahsediliyor. Körfez Belediyesi’nin çevreyi koruma adı altında yaptığı projeler, Körfez Belediyesi çevre yetkilileri tarafından öğrencilere aktarılıyor.

Öğrencilere Atık Getirme Merkezi Gezdirildi

Geri dönüşüme büyük önem veren Körfez Belediyesi, üniversite öğrencilerini Kocaeli’nin en büyük atık getirme merkezine sahip olan ambalaj atığı toplama ve ayrıştırma tesisinde gezdirerek, öğrencilere geri dönüşüme dair önemli bilgiler verdiler.

Körfez Belediyesine Teşekkür

Çevre Eğitimine katılan öğrenciler, yapılan projeler ve verilen eğitimler için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve çevre yetkililerine teşekkür etti. Öğrenciler verilen hizmetlerden dolayı memnuniyetini ifade etti. Program, Körfez Belediyesi’nin öğrencilere hediye takdim etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817