KÖRFEZ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK ÇEVRE TEMİZLİĞİ
 Yabani Otlar Temizleniyor

Körfez Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları ile yeşil alanları ve kaldırımları daha estetik görünüme kavuşturuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde boş arazilerde bulunan böğürtlen ve çalılıkların iş makineleri ile temizliğine ara vermeden devam ediyor. Yaptığı her çalışmada örnek Belediyecilik modeli çizen Körfez Belediyesi, 2016 yılında toplamda 12 bin 500 dönüm arazi temizliği gerçekleştirdi
Ekipler, boş arsalarda, kaldırımlarda, mahalle aralarındaki yeşil alanlarda büyüyerek görüntü kirliliği oluşturan yabani otları temizliyor. Bazı mahallelerde yabani otlar biçilerek temizleme çalışmaları tamamlanırken, diğer alanlarda ise çalışmalar devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, köylerde bulunan mezarlıklarda yabani ot biçimine başlayarak, yaklaşan Kurban Bayramına kadar bitirilmesi hedefliyor.
Aralıksız sürdürülen çalışmalar ile ilgili yetkililer, boş arsa ve kaldırımlarda büyüyen otların kuruma sonrası yangınlara neden olduğunu belirterek, bunu ortadan kaldırmak ve bu alanların temizlenmesi amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Vatandaştan Teşekkür

Yapılan çalışmaları beğeni ile karşılayan vatandaşlar, “ Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran ve çalışma arkadaşlarından Allah razı olsun. Böyle güzel hizmetleri bize sundukları için çok teşekkür ederiz. Mahalle sakinleri olarak Körfez Belediye Başkanımızdan ve ekibinden çok memnunuz ” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817