banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARINA YARDIM ELİ
Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkan Belediye
Körfez Belediyesi, sokak köpekleri ve kedileri için Körfez’in muhtelif yerlerinde çalışmalar başlatarak sokakta yaşayan hayvanları da unutmuyor. Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Veteriner Hekimler ile birlikte yaralanmış, yardıma muhtaç sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.

“Onlarda Can Taşıyor “

Körfez Belediyesi yetkilileri konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Aç kalan ve yardıma muhtaç sokak hayvanları vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir. Bu amaçla Körfez Belediyesi olarak sokak hayvanlarının da bir canlı olduğu,  insanlarla birlikte aynı yaşam alanına sahip oldukları ve bu bağlamda onlarında aç ve susuz kalmalarını önlemek adına Körfez Belediyesi olarak, sokak hayvanlarımıza yardım eli uzatıyoruz. Sokak hayvanlarımızı, daha iyi bakım görebilmeleri için veteriner hekim eşliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin kurmuş olduğu  Sokak Hayvanları Geçici  Bakımevine teslim ediyoruz.” dedi.

Vatandaşlardan Teşekkür

Sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili vatandaşlar,  Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve yetkililerine teşekkür ederken şu ifadelere de yer verdi “ Körfez Belediyemiz sokak hayvanları konusunda çalışmalarını büyük titizlikle devam ettiriyor. Bu sebepten dolayı Başkanımız İsmail Baran’ı hassasiyeti konusunda tebrik ediyoruz. “ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826