KÖRFEZ BELEDİYESİNDEN YOL SEFERBERLİĞİ
 Kentin Birçok Noktasında Çalışmalar Hummalı Bir Şekilde Devam Ediyor

Yapılan hizmetleri eşit bir şekilde Körfez’in geneline yayarak çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, kentin birçok noktasında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlayan çalışmalarıyla sadece Körfez halkının değil, Kocaeli halkının takdirini toplayan Belediye Başkanı İsmail Baran Elmacık Köyünde sıcak asfalt çalışması başlattı. Köy halkının büyük bir sevinçle karşıladığı çalışmalarda Elmacık Köyü Muhtarı Ömer Günbatı, köylerinde yapılan asfalt çalışmasını takip etti.

Elmacık Köyü Parke Bordür Çalışmalarıyla Güzel Bir Görünüme Kavuşacak

4 kilometrelik bir alanda sürdürülen asfalt serim çalışmalarında bugüne köy yollarına 5.700 ton asfalt serildi. Çalışmalar sadece asfalt çalışmalarıyla sınırlı kalmayarak belirlenen bölgelerde parke bordür çalışması da gerçekleştirildi.

Körfez’in yeni mahallelerini örnek bir hale getiren Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür eden Elmacık Köy Muhtarı Ömer Günbatı, “Yollarımızı rahat ve konforlu hale getiren Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum. Köyümüzde 4 kilometrelik bir alanda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Bu konu halkımızın talepleri arasında yer alan bir konuydu. Yapılan bu çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediyemize ve Körfez Belediyemize tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817