KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA ONARIM
 Yeni yapılaşmanın olduğu yerlerdeki cadde ve sokaklarda alt yapı çalışması nedeniyle bozulmalar meydana geldiğini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, asfalt yama ekiplerince bu bozulan kısımların yeniden onarılarak yapıldığını ifade ettiler.

Çalışma sırasında yama yapılacak yerin derz kesme makinası ile kesildiğini, kepçe ile de hafriyatın alındığını belirten yetkililer, daha sonra yola stabilize malzeme dökülüp, silindirle sıkıştırıldığını ve gerekli yerlere yapıştırıcı malzeme uygulanıp asfalt atılarak asfalt yama işleminin tamamlandığını anlattılar.

Çalışmalar Körfez’in Genelinde Sürdürülüyor

Körfez’in genelinde, cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları titiz bir şekilde devam ediyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Mimarsinan Mahallesi Cengiz Topel Sokakta yolların bozuk olan kesimlerinin onarılması, araçların ve yaya geçişlerinin daha rahat yapılmasının sağlanması amacıyla asfalt yama çalışmalarını ramazan ayında da sürdürüyor. Mimarsinan mahallesi Cengiz Topel sokakta sürdürülen asfalt çalışmaları, ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklara uygulanarak belli aralıklarla devam ettirilecek.

Sokaklara Modern Görünüm

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekipler, zorlayan hava sıcaklığına rağmen ramazan ayında da çalışmalarını büyük bir titizlikle, gece gündüz demeden sürdürüyor. Yaptıkları her yol bakım, onarım, asfalt yama, parke-bordür ve diğer çalışmalarda, Körfez’e ve mahallelere modern görünüm kazandırıyorlar. Yama çalışması yapılırken trafik işaret levhalarına dikkat ettiklerini belirten yetkililer, yaya ve trafik güvenliği açısından gerekli emniyet tedbirlerini aldıklarını söylediler. Çalışmaların asfalt sezonu boyunca devam edeceğini kaydeden yetkililer, bozuk asfalt bırakmamak için çalışmaların gece gündüz devam ettiğini ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817