KÖRFEZ BELEDİYESİNİN KASASI DOLDU
 Alınan bilgilere göre 7 milyon 200 bin lira olan arsa bedeli Körfez Belediyesi’ne nakit olarak ödendi. Ödeme ile belediye kasası doldu.

Araç alınacak          

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan ödeme ile belediyeye gelen paranın acil olan araç alımı için kullanılacağını söyledi. Baran, belediyenin parasal sıkıntısı olmadığını ama gelen paranın da daha iyi hizmet için kullanılacağını söyleyerek, ‘’Belediyemizin acil ihtiyaçlarından olan 5 ya da 6 adet çöp, kamyon ve süpürge için bu parayı kullanacağız. Siparişler verildi ve araçlar alınacak’’ dedi.

Kamyon parkına son

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halkın şikayetlerine konu olan mahalle ve sokak aralarına kamyon parkına da son verileceğini belirterek, ‘’29 Temmuz’da belde garajını ihaleye çıkartacağız. Böylece, hem ölü halde duran 31 dönümlük alan değerlenecek ve belediyemiz aylık gelir elde edecek, hem de tır ve kamyon garajı işletilmeye başlayınca sokak araları boşalacak. Burası devreye girdikten sonra sokak aralarına park eden kamyon ve tırlara izin verilmeyecek. Şu anda da cezai işlemler yapılıyor ama yeterli olmuyor. Park devreye girince yasaklar da artacak’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817