Körfez Belediye’sinin Temizlik İşleri Ekipleri Göz Kamaştırıyor

Körfez’de başta park ve bahçeler, ana yol kenarları, meydanlar, mahalle aralarında henüz yapılaşma olmayan boş arsalar üzerinde biten otların biçilmesine başlayan bu ot biçim ekibi ile vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Körfez Belediyesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen mıntıka temizlikleri daha önceden de Körfez’in çeşitli mahallelerinde yapılmıştı.

Körfez Belediyesi Çalışmalarını Halkın Nezaretinde Gerçekleştiriyor

Halkın daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için 24 saat hizmet veren Körfez Belediyesi, çalışmalarını Kaymakamlık binası, Atalar mahallesi, Hacıosman mahallesinde halkın nezaretinde gerçekleştiriyor.

Körfez’de Temizlik Harekâtı Başladı

Yaşanılabilir ve temiz çevre anlayışı ile Körfez Belediyesinin mahallelerde mıntıka temizliklerine devam ettiğini belirten Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Osman Yıldırım “Şehrimizin yollarının daha temiz ve daha kullanılır olması için temizlik çalışmalarına devam ediyoruz. Temizlik ekiplerimiz çöp, yabani ot mücadelesi ve diğer atıkları temizliyor.

Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor. Körfez’deki tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde süpürgeci ekiplerimiz çalışıyor. Çevre ve Temizlik Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817