Körfez Beşir Derneği Hayır Yolculuğunda Hız Kesmiyor
 Mültecilere Gıda Yardımı

Ülkelerinde olan iç savaş yüzünden yurtlarını terk eden, Suriyeli misafirlerimize Beşir Derneği sahip çıkmaya devam ediyor. Beşir Derneği Körfez Temsilciliği Suriye halkıyla iç içe olmanın mutluluğu ve paylaşmanın  hazzı ile bu yıl da  organize olarak ihtiyaç sahibi 125  aileye gıda  yardımında bulundu. Yapılan bu faaliyetlerle alakalı açıklama yapan Beşir Derneği Körfez temsilcisi Burhan Dursun ;Bu faaliyetlerin  sevgiye, hoşgörüye, kardeşliğe ve muhabbete vesile olmasını temenni ediyorum.Beşir  Derneği’nde gönüllü olanlara ,tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve bize destek olan  herkese teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı.
 

Ücretsiz Market “Paylaşım Noktası”

Beşir Derneği Körfez Temsilciliği, derneğe müracaat eden ve evlerinde yapılan tespitle ihtiyaçları belirlenen ailelere de düzenli bir şekilde yardım etmeye devam ediyor. Her ay paylaşım noktasından ücretsiz alış verişini yapan aileler, bu imkanı sağlayan hayırseverlere dua ediyorlar. Yapılan bu faaliyetle ilgili açıklama yapan Beşir Derneği Körfez  Temsilcisi Burhan Dursun ''Tespitini yaptığımız yardıma muhtaç ailelerimiz her ay gelip paylaşım noktamızdan alış verişlerini yapıyorlar. İhtiyaç duydukları ürünleri almanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bizler bu hayırlara vesile oluyoruz. Asıl hayır sahibi sponsorlarımıza, teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817