Körfez Beyaz’a Büründü
 Körfez Belediyesi ikigündüretkisini gösterenyoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Belediye Ekipleri Tedbiri Elden Bırakmadı

Ülkemizi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle Körfez beyaza büründü. Körfez Belediyesi karla mücadele ekiplerinin meteorolojiden gelen uyarıları dikkate almasıyla beraber aldığı önlemler sayesinde okulların tatil edildiği ilçede, hayatı olumsuz etkileyecek bir durum yaşanmadı.

Çalışmalara Vatandaş Tam Not Verdi

Körfez’in yüksek rakımlı yerleşim yerlerinden olan İlimtepe bölgesinde gece gündüz sürekli çalışan belediye ekipleri yolları ve ana halterleri açık tutarak vatandaşın mağdur olmasını engelledi. Kurulan kriz masası ve çağrı merkezi ile gerek sosyal medya aracılığı ile gerekse telefonla arayan vatandaşların taleplerine anında cevap veren Körfez Belediyesi ekipleri yerinde müdahale yaparak vatandaştan tam not aldı.

Oluşturulan Profesyonel Ekiplerle Karla Mücadelede Başarılı Olundu

Körfez halkının güvenliği için mücadele eden Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşlerine bağlı çalışanlar gece nöbeti tutarlarken, sosyal medyada yoğun bir şekilde gerçekleştirilen Körfez halkının çağrılarına kulak vererek, başarılı bir çalışma gerçekleştirdi. Bölge bölge Körfez’in her noktasında tuzlama ve kar küreme çalışması yapan ekipler, 50 personel, iki kar küreme aracı, bir greyder, altı adet kazıcı, iki adet yükleyici, iki kamyon tuzlama aracıyla görev yapan ekipler karla mücadelesine halkın istek ve taleplerine göre devam ediyor.

Vatandaşlar Karın Keyfini Çıkardı

Kentte iki gündür gece gündüz yağan kar güzel manzaralarda oluşturdu. Körfez’in tarihi ve doğal güzellikleri kışın yağan kar ile ayrı bir güzel görüntü oluşturdu. Ayrıca beyaza bürünen Körfez’de vatandaşlar kardan adam yapıp kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817