KÖRFEZ BÖYLE DÜĞÜN GÖRMEDİ

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın uzun süre korumalığı ve şoförlüğünü yapan Körfez’de herkes tarafından sevilen, şuan ise Körfez Belediyesi İdari Amiri Necdet Altıntaş Öğretmen olan kızı Merve’yi, öğretmen olan Eren Özcan ile evlendirdi. Görkemli düğüne katılım fazla olunca konukları salon almadı.

NİKAHI PEHLİVAN KIYDI

Münevver ve Necdet Altıntaş çiftinin iki çocuğundan birisi olan Merve ve Hayriye – Eyyup Özcan çiftlerinin oğulları Eren’in nikahlarını Körfez belediye başkanı Yunus Pehlivan kıyar iken nikah şahitlikleri ni ise Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın eşi Ayşe Pehlivan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan, Kocaeli Eski Vergi Dairesi Müdürü Yafes Pehlivan oldu.

TAKI İÇİN SIRA BEKLEDİLER

Gerçekleşen görkemli düğüne katılım yoğun oluca, konuklar uzun süre takı takmak için sıra bekledi. Gerçekleşen düğün siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Nikahı kıyan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan evliliğin önemini vurgulayıcı bir konuşma yaptı. Pehlivan;” Öncelikle cesaret gösterip bu makbul yolu seçen bu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Evliliğin her günü elbette böyle geçmeyecek, ancak aralarındaki sevgi ve muhabbet herşeyin üstesinden gelmelerine sebep olacaktır. Merve zaten bizim kızımız gibidir, elimizde büyüdü. O’nun böyle bir gününde mutlu olmamak elde değil. Bu genç çiftimize ömürleri boyunca mutluluklar diliyorum”dedi.

Bizde Kocaeli Meydan ailesi olarak kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, son nefeslerine kadar beraber olmalarını diliyoruz.//Ahmet YARAR


              Genç çiftin nikanı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kıydı.


          Körfez Belediye İdari Amiri Necdet Altıntaş kızı Merve'yi evlendirdi.



Necdet Altıntaş'ın yakın dostları bu mutlu gününde yanlız bırakmadılar


       Katılım yoğun olunca, misafirlerin bir çoğu yer bulmakta güçlük çekti.




                     Düğüne katılanlar uzun süre gönüllerince eğlendiler.


                   Düğüne katılanlar uzun süre gönüllerince eğlendiler.







                       Pehlivan çifti, düğündeki minik kızı sevdiler. Pehlivan çiftinin mutluluğu
yüzlerinden okunuyordu. 







         Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817