banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ, BU MAÇTA BİR ARAYA GELDİ
 Körfez’de, Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan tarafından organize edilen maçta, ilçe protokolü, iş adamları ve esnafı bir araya gelerek dostluk ve beraberliğin en güzel örneğini yeşil sahada verdiler.

Tütünçiftlik Esenspor Stadı’nda düzenlenen organizede, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, KTO Başkanı Mustafa Efe, Körfez Belediye Meclis Üyeleri Vahit Eryılmaz, Tayfun Balıkçı, Galatasaray Derneği Körfez Şube Başkanı ve işadamı Ahmet Önal, Körfez Jandarma Bölük Komutanı Fikret Çetin Kale, SMMMO Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, Milli Hakemlerden Mustafa Çulcu, Kockid Başkanı Ali Can Kazgan, Özcanlar İnşaat’tan Özcan Kazgan, Eren Kazgan, Dünya Karapapapk Türkleri Birliği İstişare Kurulu Üyesi Tazebey Yaşin, Körfez Trabzonlular Dernek Başkanı Nurettin Okutan, Garanti Bankası Körfez Şube Müdürü Burak Özatalay, Körfez Belediyesi Özel kalem Müdürü Emrah Çoban, Doğan Önal, Halil Küçük, Mehmet Irak, İrfan Özkartal, Ali Çınar ve Körfezli esnaf, işadamı sahada yer aldı. Kadronun kalabalık olmasına bakılmadan, sahada toplam 34 kişi top koştururken, maçın yedek kulübesi de yine tanınmış isimlerle doldu.

Dostluk havası içinde geçen maçla, son günlerin gerginliğini atan protokol ve işadamları, berabere biten karşılaşmada centilmenlik, dostluk, birlik ve beraberlik örneği verdiler. Son günlerde özlenen dostluk tablosunun maçı 7-7 berabere biterken, sahaya getirilen sütlü Nuriye ve baklavalar da maçtan sonra katılanlara ikram edildi. Metin Özkan, maça katılanlara kendi elleriyle tatlı ikram etti ve bu organizasyon için de bol bol teşekkür aldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751