KÖRFEZ BU SABAH KANLA UYANDI

Körfez İlçesi’nde, aralarında husumet bulunan ve simitçilik yaptığı belirlenen bir kişi, Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Bulvarı Çenedağ Caddesi’nde, sabah erken saatlerde önünü kestiği boyacılık yaparak geçimini sağlayan Zekeriya Gezer (42) adlı şahsı bıçakladı.

Alınan bilgilere göre Nimetullah Özkartal adlı şahıs, sabah saat 08.30 sıralarında işe gitmek için sokağa çıkan  Zekeriya Gezer (42) adlı şahsın önüne çıkarak tartışmaya başladı. Aralarında eski bir husumet olduğu belirtilen iki kişinin tartışması sırasında bıçak çeken Nimetullah Özkartal, Zekeriya Gezer’i bıçakladı. Olaydan sonra saldırgan kaçarken, Zekeriya Gezer çığlıklara koşan ailesine saldırganın ismini v erdi. Olya yeri kan gölüne dönerken bacağından ve kasığından yara aldığı belirlenen Zekeriya Gezer ambulansla Derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçakla yaralanan Zekeriya Gezer’in evli ve 2 çocuk babası olduğu ve boyacılık yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

Olayı duyup küçük çocuğuyla koşan Esma Gezer, polise verdiği ilk bilgiyle saldırganın Nimetullah Özkartal olduğunu söyledi. Bıçaklı saldırganın Ağadere Caddesi  Çeşme Sokak’ta ki simit fırınında çalıştığı ve buradan simit alıp sattığı, ayrıca raporlu olduğu öğrenildi. Polis saldırganı aramaya devam ediyor.

Hastaneye kaldırılan Zekeriya Gezer’in tedavisinin devam ettiği ve aşırı kan kaybından dolayı müşahade altına alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817