banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Bu Yıl İki Battı-Çıktıya Kavuşuyor

Körfez’de yapılması planlanan iki battı-çıktıdan birinin çalışmaları başladı. Diş hastanesi önünde döküm kavşağında başlanan battı-çıktı temmuz ayında tamamlanması planlanıyor.İkincisi yeni belediye binası önünde Petkim ışıklarda yapılacak battı-çıktının ihale hazırlıkları sürüyor.

Körfez’de D-100 Karayolu üzerindeki döküm ışıklı kavşakta kazaların önlenmesi, düzenli ve güvenli trafik akışında rahatlık sağlanması ve Tüpraş bağlantı ve afet kaçış yollarına bağlantı sağlanması için battı-çıktı çalışmalarına başlandı. Karayolları tarafından yaptırılan köprülü kavşağın Temmuz'da hizmete açılması bekleniyor.

Yeni belediye binası önünde Petkim ışıklarda yapılacak olan diğer battı-çıktı için ihale hazırlığı yaptıklarını söyleyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan bu battı-çıktının da bu yıl içerisinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti. Başkan Pehlivan yapılan battı-çıktıların Körfez’de trafik akışının rahatlıkla sağlanması için kentimiz açısından son derece önemli diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751