Körfez Çankırılılar Derneği’nde Coşkulu Açılış

Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi üzerindeki derneğin hizmet binasının açılışına kent genelinden çok sayıda protokol mensubu ve vatandaşlar katıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Açılış törenine katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan;  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hüseyin Ayaz, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği (KÖGYAR-DER) Başkanı Tugay Polat, Saadet Partisi GİK Üyesi Recep Sarıdoğan, SP Körfez eski İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Körfez Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Ceyhun Atik, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, İzmit Kent Merkezi Başkanı Murat Öztürk, meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

SÖĞÜT VE AYAZ KUTLADI

Dernek başkanı Özgür Efe’nin selamlama konuşmasının ardından söz alan Kocaeli Çankırılılar Derneği Başkanı Hamza Küpeli, “Ahi Yaren Kültürümüzü bütüncül ve birleştirici bir yapı ile Kocaelili hemşehrilerimize, gençlerimize aktarmak ve gelecek nesillere miras bırakmak adına adım atan dernek başkanımız Özgür Efe’yi ve kıymetli hemşehrilerimizi tebrik ederim” dedi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, yaptıkları konuşmalarda dernek merkezinin açılışının hayırlara vesile olmasını diledi ve yönetim kurulunu tebrik etti.

MÜFTÜ AYDIN DUA YAPTIRDI

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Körfez Müftüsü Muhammed Aydın’ın yaptırdığı dua sonrasında derneğin açılışı, katılan davetliler tarafından gerçekleştirildi. Örnek bir ev sahipliği sergileyen dernek başkanı Özgür Efe son olarak katılımlarından dolayı tüm konuklarına teşekkür ettiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817