banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ CENTER AVM’DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
 2014 yılında yönetim sorunlarıyla gündeme gelen ve bu nedenle de huzursuz günler yaşayan Körfez Center AVM’de, Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Vergili’nin girişimi sonrasında yeni bir dönemin başlangıç temelleri atıldı. Aynur Vergili tarafından Körfez Center AVM nin terasında düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen kat malikleri, yine Vergili’nin girişimleriyle gündeme gelen yeni projeyi dinlediler ve sorunlar çözülerek, problemlere son nokta konuldu.

Barışma anlamı taşıyan yemeğe, Körfez Center AVM’nin yönetiminin kendilerine ait olduğu iddialarıyla gündeme gelen, ‘’Biz yönetim olduk ama AVM ye giremiyoruz’’ diyerek iki defa polisler eşliğinde AVM ye gelerek yönetim toplantısı yapma girişiminde bulunan ve olayların çıkmasına neden olan ve çıkan olaylar sonrasında da adliyede karşılıklı şikayetlerde bulunulan tartışmalarda yer alan Sezai Öner’de katıldı.Yemekte, Körfez Center AVM’yi önümüzdeki günlerde tam doluluk oranına taşıyacak ve başta kat maliklerinin ve piyasadaki fiyatından çok daha ucuza ürün alma imkanına kavuşacak halkın kazanmasını sağlayacak çarşı projesi konuşuldu. Anlatılanları dinleyen kat malikleri, Aynur Vergili’ye bu konuda tam destek verdiklerini söyleyerek, gelişmelerden memnun olarak ayrıldılar.

Aynur Vergili tarafından yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki günlerde çalışmaları başlayacak olan Çarşı projesi ile yalnızca Körfez’e değil, tüm Kocaeli’ne hatta ilk yıl içerisinde yürütülecek ciddi reklam ve indirimli ve promosyon ürün kampanyaları ile tüm Türkiye’ ye hitap edilecek.Çarı projesi ile AVM’de açılacak olan işyerlerinde, aranılan tüm ihtiyaç malzemeleri, beyaz eşyalar, mobilyalar, zücaciye çeşitleri, piyasadan çok ucuz fiyatlarla, satılacak. Bu yeni yüzü ile Körfez Center AVM, ilerde Türkiye genelinde anılan ve müşteri portföyü olan bir alışveriş merkezi haline gelecek. Ön açıklamaları yapılan projenin  tanıtım çalışmaları ciddi bir reklam bütçesi ile  yapılacak ve AVM’de  açılacak çarşıda bulunan ürünler için indirimli ürün kampanyası yapılarak, ucuz fiyatla satışı sağlanacak. İlk etapta yapılması düşünülen kampanya ile 99.90 liraya 82 ekran Led TV satışı yapılacak ve belli sayıda sunulacak olan bu ürün açılış kampanyası olarak düzenlenecek. Benzeri promosyon ve indirimli ürün satışlarının, değişik ürünlerle her ay düzenleneceği ve bu şekilde vatandaşların dikkati çekilerek, Körfez Center AVM’nin yeni yüzü anlatılacak.

Aynur Vergili Körfez Center Avm nin bu yılın sonuna kadar tam doluluğa ulaşabileceği bir çarşı projesinin olduğunu ve bu projeyi kat malikleri ile istişare ettiklerini açıkladı.

Ve  çarşı projesinde tadilatların tamamlanmasının hemen ardından, görsel etkinliklerin, ünlü sanatçıların ve çok çok ucuz fiyatlarla ürünlerin satılacağı görkemli bir açılış yapacaklarını ve açılışı Kocaeli,  Marmara bölgesi ve Türkiye genelinde duyuracakları ciddiyetle ve titizlikle hazırlanan tanıtım projeleri olduğunu, ve tüm Türkiye’ de çarşıyı tanıtmak için büyük bir bütçe ayırdıklarını açıkladı.
Tanıtım çalışmalarını yerel ve ulusal basında ve televizyonlarda yayınlayacakları reklamlar ile ara vermeksizin sürdüreceklerini, çarşıdaki yeniliklerden sürekli olarak halkı haberdar edeceklerini açıkladı.
Aynur Vergili çarşıya gelen müşterilerin, çarşıda iğneden ipliğe her türlü ihtiyaçlarını son derece ucuz fiyata bulabileceklerini ifade etti.

Düşünülen tanıtım çalışmaları içinde, yerel ve ulusal basında ve tv lerde reklam çalışmaları, basılı promosyon duyuruları,yıl içerisinde ünlü sanatçıların iştiraki ile imza günleri ve mini konserler,  ve çok ucuz fiyatlarla indirimli ürün günleri yer alacak. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan tadilat çalışmalarıyla, Körfez Center AVM bu yılın sonuna yeni yüzü ile ziyaretçilerinin karşısına çıkacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751