banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ CHP KÖYLERE ÇIKARTMA YAPTI
 Genel seçimler nedeniyle başlattıkları çalışmaları hızlandıran CHP Körfez İlçe Yönetimi, mahalle muhtarları yaptığı sorun belirleme çalışmalarından sonra bu kez de köylere çıkartma yaptı.

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Belediye Meclis Üyeleri tayfun Balıkçı, İbrahim Fortacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Körfez’in köylerini ziyaret eden gurup, muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

Ziyaret sırasında hem partinin seçim çalışmaları yapıldı, hem de muhtarlardan köylerin sorunları dinlendi. Köylerin mahalle yapılmasına rağmen, hizmet anlamında hiçbir değişme olmadığını ve aynı anlayışın devam ettiğini belirten İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, ‘’Köyler belediye hizmetlerinden tamamen yoksun. Yollar bakımsız ve çukur içinde, eğitim bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Bu kadar sorunla yaşayan köylerin mahalle yapılması da anlamsız oluyor’’ dedi.

Tuğman Kayalı, köy ziyaretlerinin Milletvekilleriyle birlikte tekrarlanacağını ve vatandaşlara gerçeklerin en iyi şekilde anlatılacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751