banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ CHP’DE İSTİFA ŞOKU!
 CHP Körfez İlçe Yönetim Kurulu’na ilçe başkanı Mehmet Kaçar’ın listesinden giren Mustafa Asım Taflıoğlu, kişisel nedenlerinden dolayı istifa etti. Parti üyeliği devam eden Taflıoğlu’nun yerine Tolga Karanfil atandı.

Edinilen bilgilere göre; Mustafa Asım Taflıoğlu, kişisel nedenlerini ileri sürerek, 15 gün önce istifasını CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar’a sundu. Taflıoğlu, istifasının ardından sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada, bundan sonra daha çok çalışacağını, farklı platformlarda gönül verdiği partisi için enerji harcamaya devam edeceğini söyledi.

İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, yönetim kurulu üyesi Taflıoğlu’nun çalışmalarından memnun olduklarını, istifasını istemediğini ve 15 gün geri alması için beklediklerini ifade ederek, "Ancak, kişisel nedenlerle verilen kararı geri aldırtamadık. Biz kendisinden memnunuz, yönetimden ayrıldı ama bizimle birlikte ve çalışmalarımızda yine desteğimiz olacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751