Körfez ‘de 7/24 Oto Yıkama

Garajj Oto yıkama  işletmesi sahibi Gökhan Lafçı; “En iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek müsterilerimizin  araçlarının  dış dünyaya en iyi şekilde yansıtmaktır.

Oto yıkamada araçların tüm bakımının  yapılacağını kaydeden  Lafçı,  Tecrübeli uzman kadrosu ile hizmet veren firmamız, sektörde uygun fiyatları, kaliteli, üstün teknoloji, oto kuaför, detaylı temizlik ve köpüklü oto yıkama hizmeti vermeyi ilke edinmiştir” dedi.


Oto Kuaför ile artık mükemmel temizliğe kısa zamanda, zahmetsizce ve en ekonomik olarak ulaşılacağın belirten Lafçı, yıkama sektöründe profesyonelliğin yaygınlaşmasına destek vermek ve siz müşterilerimizin  memnuniyetini artırmak olduğunu vurguladı.


İşletme Sahibi Gökhan Lafçı, aracına önem veren herkesi 7/24 hizmet veren garajj Oto yıkamaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817