banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE ADAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI..!

Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve mahalle muhtarlarının belirleneceği seçimlerde kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor.

Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği düşünen aday adaylarının seçimlere 6 ay kalması nedeniyle henüz resmi açıklamalarda bulunmaması nedeniyle adaylıklar yalnızca söylenti ve teveccüh açıklamalarıyla sınırlı kalıyor.

AK parti de ilk olarak adaylığını resmi olarak açıklayan Mehmet Aydın Mutlu çalışmalarını devam ettirirken, partinin bu dönemde de mevcut Başkan İsmail Baran’la devam kararı alacağına dair beklentiler yoğunlaştı.

AK Parti’de Ali Çakır, Alim Erdemir, Mehmet Irak gibi isimler şu anda anılıyor. MHP ise en hızlı davranan parti oldu ve aday olarak Azmi Cihat Hatipoğlu’nu belirledi. CHP’de adı geçen isimler arasında Tayfun Balıkçı, Serap Baykurt, Cevdet Şahin şu an için yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751