Körfez'de Alt Yapı Çalışması Biten  Bölgeler Asfaltlanıyor

Vatandaşların da mağdur olması engelleniyor

Körfez Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışı sürdürüyor. Körfez için büyük bir gereksinim olan ve 3 yıl boyunca sürmesi planlanan alt yapı çalışmaları, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden sonra Çamlıtepe Mahallesi’nde yürütülmeye başlanmıştı. İSU tarafından yürütülen çalışmalar sonrasında vatandaşların mağduriyetini en aza indirme açısından Körfez Belediyesi ekipleri yollarda düzenleme yapıyor.

DÜZENLEME YAPILDI

İSU tarafından çalışmaların tamamlandığı sokaklarda sıcak asfalt serimi öncesinde düzenleme gerçekleştirdi. Ekipler son olarak Çamlıtepe Mahallesi Mehmet Oktal Sokak’da çalışma yürüttü. Yetkililer, vatandaşların mağduriyetini en aza indirme açısından çalışma biten bölgelerde düzenlemeye gidildiği ve kısa süre içerisinde de asfalt çalışmasına başlanacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817