banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ'DE AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ARTACAK

.

3 gündür devam eden seminerde, Kocaeli’nde ki belediye başkanları ve katılamayanların yerine vekilleri olarak başkan yardımcıları seminerde yer aldı. Toplam da 586 kişinin katıldığı seminere, Körfez’den 20 kişilik bir kafile katıldı.

Körfez’den 8 amatör spor kulübü başkanı ve yöneticisi ile spor dernekleri, spor okulları başkan ve temsilcileri katıldılar.

İsa Taş umut verdi

3 günlük seminerde amatör kulüplerin sorunları masaya yatırılırken çözüm önerileri de alındı. Toplantı sonrasında Körfez kulüpleri ile görüşen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, bu ay sonuna kadar kulüplere yapılacak nakit yardımların verileceğini ve ilçede eksiklik olan yerlere spor sahaları yapılacağını söyledi.

İsa Taş, bakımına başlanan Esenspor sahasının bir an önce tamamlanacağını da belirterek, ‘’Spora belediye olarak büyük önem veriyoruz ve bu devam edecek. Yapılacağı söylenen spor sahaları bir an önce tamamlanacak ve amatör spor kulüplerine olan desteklerimiz artarak sürecektir’’ dedi. Toplantıda alınan kararla amatör kulüplerle her ay düzenli olarak toplantı yapılması kararı da alındı.

Seminerde, özellikle spor sahalarını il genelinde eksik olduğu dile getirildi ve bundan sonraki çalışmalar içinde ihtiyaç duyulan bölgele semt spor sahaları yapılması için projeler yapılacağı belirtildi.

-->

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826